RED HAWKS FAN DAG 2018 - Je komt toch ook ?

De Fan Dag zal gehouden worden op zaterdag 15 september 2018 op de velden van Brasschaat Braves. Daar kun je ons Nationale Baseball Team ontmoeten en alle spelers in actie zien, vlak voor de Red Hawks naar het Super 6 tornooi afreizen. Een super buitenkans voor alle Baseball Fans!

Een geweldige dag voor iedereen

Naast de wedstrijd van de Red Hawks en de Home Run Derby zijn er ook andere Baseball en BeeBall wedstrijden gaande. En in de Fun en Try-Out zones kun je zelf ook in actie komen. Beginners, gevorderden, jong of oud iedereen is welkom om kennis te maken met een van onze sporten!

Programma van 15 September 2018

Join the fun vanaf 10:00 uur - Iedereen mag komen en meedoen - Inkom is GRATIS !

Hoofdveld

12:30 Huldiging Nationale teams
13:00 België - Spanje
16:00 Home run derby baseball
17:00 Gentlemen's League game

Locatie:
Brasschaat Braves
Bijsterveld
2930 Brasschaat

Softballveld

10:00 Miniemen: Brasschaat - Louvain La Neuve
14:00 - 16:00 Vlaamse Baseball Liga - Storks

BeeBallvelden

10:00 - 12:00 Start BeeBall Rookie Tornooi
13:00 - 17:00 Start Beeball Major tornooi

Fun / Try-out Zones

Doorlopend Fun / Try-out Zones

> download hi-res flyer

Iedereen kan en mag meedoen

De Red Hawks Fan Day is niet alleen ons Nationaal Baseballteam ontmoeten en in volle sterkte in actie zien alvorens ze naar het Super 6 tornooi gaan afreizen, maar .... het is ook voor iedereen een super leuke kennismaking met onze sporten. Ook al heb je geen ervaring -dat maakt niets uit-  iedereen is welkom te komen supporteren en of mee te doen:


Kids tot 10 jaar:

Jongens en meisjes tot 10 jaar kunnen (na korte uitleg) meteen meedoen aan BeeBall wedstrijdjes. Je mag individueel of met je vriendjes of met je team meedoen. Ervaring is niet nodig. Wel sportieve kleding en sportschoenen met profiel aantrekken.
Graag even van te voren inschrijven bij Joris in verband met de indeling. Dit kan door je ouders (volwassene) een e-mail met je naam en leeftijd te laten sturen naar info@vbsl.be

Iedereen:
Kids en ouders van alle leeftijden kunnen deelnemen aan diverse Try-outs en initiaties in de Funzone. Inschrijven is niet noodzakelijk; gewoon op de dag aanmelden bij een begeleider.

Gentlemen's League:
Oud-Baseballers, wij nodigen jullie graag uit mee te doen aan een wedstrijd van de Gentlemen's League.

See you at the Ballgame !

Meer Red Hawks info