Home » KBBSF » Zinderende finale om het landskampioenschap Baseball deze zaterdag 20 oktober

Zinderende finale om het landskampioenschap Baseball deze zaterdag 20 oktober

geplaatst in Baseball, Clubs, Competitie, KBBSF, Tornooien, VBSL 0

Zinderende finale om het landskampioenschap Baseball deze zaterdag 20 oktober – Squirrels vs Spartans op Borgerhout Game 5 van 5

In de Belgian Series Baseball is de verhitte strijd om het landskampioenschap in volle gang tussen de Borgerhout Squirrels en de Deurne Spartans. Dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn is de understatement van het seizoen.  Top Baseball over en weer.

In de Belgian Series – een best-of-5 play-off – is de stand na 4 wedstrijden volkomen gelijk. Beide teams hebben 2 wedstrijden gewonnen. Nog straffer is dat telkens gewonnen werd op het veld van de tegenstander. Met deze logica zal dan Spartans kunnen gaan winnen op Borgerhout. Daar zullen de Squirrels uiteraard alles aan doen om dit te voorkomen en zo hun tweede landskampioenschap op rij te pakken. Spannender kan het niet zijn dit weekend!

Dus zaterdag 20 oktober is deze laatste Belgian Series Baseball 2018 wedstrijd, De Grote Finale tussen de Kon. Borgerhout Squirrels en de Kon. Deurne Spartans in wat in de volksmond ook wel de Airport -series genoemd wordt.

Finalewedstrijd begint om 14:00 aan de velden van De Squirrels in Borgerhout. 
Iedereen is welkom en inkom is gratis aan de Vosstraat 109, 2600 Antwerpen-Borgerhout.

 

Live games online
Baseball:  www.kbbsf-frbbs.be/competitions/live-baseball/