Home » KBBSF » Woensdag Finale Beker van België Baseball 2018 – Braves vs Borgerhout – Be There!

Woensdag Finale Beker van België Baseball 2018 – Braves vs Borgerhout – Be There!

Finale Beker van België Baseball 2018  – nu woensdag 15 augustus om 14:00 Braves vs Borgerhout.

Over twee dagen, woensdag 15 augustus, is de Finale van de Beker van België Baseball 2018!
De Beker is terug van weggeweest. De internationale prestaties van de Belgische Baseball en Softball spelers, coaches en teams zijn terug op het hoogste niveau. Tijd voor de Belgium Cup Baseball. Tijd voor de Finale. De winnaar van de Beker van België krijgt niet alleen de Beker maar ook het extra Europese Ticket.

De Finale gaat tussen de Brasschaat Braves en de Borgerhout Squirrels en wordt gespeeld deze woensdag 15 augustus om 14:00 in Borgerhout. Beide teams hebben al hun voorronde wedstrijden gewonnen en zijn bovendien momenteel de twee beste teams uit de Nationale Baseball Gold League Competitie. Samen met fraai weer beloofd dit een spektakelwedstrijd te worden. Belgisch baseball op het allerhoogste niveau op eigen bodem. Dit wil je zeker niet missen!

De Finaledag  van de Beker van België Baseball wordt gehouden op de velden van de Borgerhout Squirrels. Woensdag 15 augustus 2018 vanaf 11 uur is er een volledig dagprogramma voor jong en oud georganiseerd. Iedereen is dan ook welkom om naast de spannende Finale een wedstrijd van de Gentlemen’s League te komen zien en in de voormiddag een inter squad game van ons super presterende Nationaal Team Softball Dames.

See you at the Final!

 

Alle info op:  www.kbbsf-frbbs.be/belgium-cup-2018

 

 

 

thumbnail of Poster-Belgium-Cup-2018-def