Home » KBBSF » VBSL en KBBSF Besturen terug de velden op

VBSL en KBBSF Besturen terug de velden op

geplaatst in Clubs, KBBSF, Recreanten, Softball, Tornooien, VBSL 0

VBSL en KBBSF Besturen terug de velden op.

Baseball en softball zitten weer helemaal in de lift in België. Dat komt niet alleen door de goede clubwerking en ondersteuning van al onze clubs, besturen en vrijwilligers. Er waait weer een frisse positieve wind door Vlaanderen en Wallonië. Ook bij de bondsmedewerkers en -besturen waar een ware  “verjonging” aan de gang is.

Onze sporten zijn cooler dan ooit te voren en steeds meer spelers, vooral jonge ouders met hun kids, vinden hun weg naar onze velden. En dat is echt niet alleen maar naar Baseball. Vooral BeeBall (de allerkleinsten) en Softball (beginners en gevorderden) zijn in trek. Zo biedt Slow Pitch Softball een perfecte gelegenheid als opstap voor bijvoorbeeld jonge moeders en vaders om hetzelfde spelletje te spelen als hun kids. Voor recreanten en oud spelers is het een super gelegenheid om ongedwongen een fijn partijtje te ballen met of zonder de BBQ. Fair Play en gezelligheid staan boven alles.

Zo ook bij de VBSL en KBBSF medewerkers en besturen. Zij deden afgelopen weekend mee -als een van de 12 teams- aan het Hoppers Tornooi bij de Royal Greys in Merksem. “We hadden echt weer eens behoefte zelf te spelen en ongedwongen te spreken met de spelers op het veld, in plaats van aan bureau of de bestuurstafel te zitten”. Met een eigen T-shirt voorzien van het nieuwe Fair Play logo zijn door het bondsteam alle 4 de wedstrijden gewonnen. Nice! Het prima georganiseerde Slow Pitch Tornooi smaakt zeker naar meer. Er zijn gelukkig nog voldoende Tornooien te spelen.

Iedereen is trouwens welkom bij onze clubs. Er zijn ook Tornooien voor beginners en niet-leden. Op naar de volgende…