Home » KBBSF » Uniek Red Hawks vs Spanje in Brasschaat tijdens Red Hawks Fan Day XL – Be There

Uniek Red Hawks vs Spanje in Brasschaat tijdens Red Hawks Fan Day XL – Be There

Unieke oefeninterland Red Hawks vs Spanje deze zaterdag 15 september op eigen bodem in Brasschaat tijdens Red Hawks Fan Day XL.

Op zaterdag 15 september speelt ons Nationale Team Baseball, de “Red Hawks”, in aanloop op het Super6 Tornooi van volgende week een wedstrijd tegen het sterke Nationale Team van Spanje. In het E.K. 2016 werd België fraai zesde met een jong team. Spanje verloor de finale en werd tweede. Nu twee jaar later zijn onze boys sterker en meer ervaren. Het beloofd vuurwerk te worden!

Uniek en op eigen bodem
Voor België is dit een unieke kans voor fans om zowel een compleet nationaal team als zwaargewicht Spanje op eigen bodem te hebben spelen. Zo uniek dat de VBSL er een grote Fan Dag omheen heeft georganiseerd: De Red Hawks Fan Day XL.

De Red Hawks Fan Day XL
Red Hawks in volle sterkte in actie zien op Belgische bodem? Onze toppers ontmoeten, een selfie maken of handtekeningen verzamelen?  Dan is dit het moment!

Naast de interland van de Red Hawks om 13:00 uur en de Home Run Derby Belgie vs Spanje zullen er ook tal van andere activiteiten georganiseerd worden om Baseball & Softball in de kijker te plaatsen voor jong en oud: Er zijn BeeBall Tornooitjes voor de jongsten, competitiewedstrijden van de miniemen en de Baseball Academy U15, een Gentlemen’s League Game BEL vs NL (met oud spelers van de Nederlandse en Belgische hoofdklassen) een fun en try-out zone met initiaties en meer …..

Kortom, iedereen is welkom om kennis te maken met en te proeven van ons aanbod!
Inkom is gratis. De Red Hawks Fan Day XL is zaterdag 15 september vanaf 10:00 uur op de velden van de Brasschaat Braves aan Bijsterveld in Brasschaat. See you there!

Alle info en dagindeling op:
www.vbsl.be/nieuws/red-hawks-fan-day