Home » KBBSF » Topbaseballer vraagt time-out aan om vriendin ten huwelijk te vragen

Topbaseballer vraagt time-out aan om vriendin ten huwelijk te vragen

geplaatst in Baseball, Clubs, KBBSF, Tornooien, VBSL 0

Kenny Van den Branden verrast iedereen met een Time-out Huwelijksaanzoek tijdens hevige game 1 van de Belgian Baseball Series.

In de laatste inning van een zwaar bevochte eerste wedstrijd van de Belgian Baseball Series (deze zaterdag 7 oktober) verraste Borgerhout Squirrels pitcher Kenny van den Branden vriend en vijand door een time-out te vragen en de wedstrijd stil te leggen. In de stromende regen verwachte het publiek een pitcherswissel. Iets wat een pitcher normaal gezien niet zelf aanvraagt. Maar niets was inderdaad minder waar. Magalie Ielegems werd naar voren geroepen en vanaf Kenny’s vertrouwde positie – de werpheuvel – en in het bijzijn van een driehonderdtal aanwezigen, kids, familie, teammaten en fans vroeg hij Magalie ten huwelijk.

Een super romantische gebaar wat Kenny en Magalie een staande ovatie opleverde van aanwezigen en tegenstanders. Even scheen de zon weer terug. Want hoe fel de wedstrijd tegen de Brasschaat Braves ook was een paar minuten daarvoor, hoeveel respect er binnen de Belgische Baseballwereld toch is voor elkaar. Chapeau!

Kenny Van den Branden is al jaren een vaste waarde als pitcher voor ons Nationaal Team de Red Hawks. Hij werd vorig jaar nog uitgeroepen tot beste pitcher van de internationaal hoogstaande Nederlandse baseballcompetitie als pitcher voor Curacao Neptunes. Na terugkeer in de Belgische competitie is Kenny starting pitcher bij Borgerhout Squirrels. Deze eerste wedstrijd van de best-of-5 Belgian Series kwam ook op naam van de Squirrels met Kenny als grote winnaar.

 

Alle foto’s op:
https://www.facebook.com/vlaamsebaseballensloftballliga/posts/2010796759141858
Heel veel media-aandacht o.a. op:

> Sporza

> HLN

> Nieuwsblad

> WBSC