Home » VBSL » #terugaanslag met het ‘Safe@bat & Go’ reglement

#terugaanslag met het ‘Safe@bat & Go’ reglement

Vanaf 18 mei is het zover, we hoeven niet langer improviseren in ons kot, want er zal weer een bal geslagen kunnen worden op jouw club! Het klinkt eenvoudig, maar vandaag vinden we dat toch wel bijzonder. We zullen dit voorlopig wel op een andere manier moeten invullen dan we gewoon waren, want in deze heropstartfase is nood aan duidelijke afspraken voor clubs, spelers en trainers. We hebben deze afspraken samengevat in een ‘Safe@bat & Go’ reglement opgesteld dat je hieronder kan terugvinden.

We beseffen dat deze regels aanpassingen vragen, maar het is belangrijk dat iedereen hierin zijn verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op deze manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. Hopelijk volgen dan snel meer mogelijkheden voor onze sport.

Het ‘Safe@bat & Go’ reglement voor clubs, spelers worden overzichtelijk gebundeld op de VBSL website. We communiceren deze vandaag met alle leden via e-mail en de social media kanalen. Wij zullen op die manier heel veel leden bereiken, maar niet allemaal. Daarom een warme oproep om ook zelf uitgebreid te communiceren met jullie leden.

Iedereen werkt hard om deze fase te laten lukken. Wij rekenen dan ook op inzet en engagement van iedereen om mee te laten zien dat de hele baseball- en softball wereld dit vertrouwen waard is.

Voor laatste updates, stand van zaken en richtlijnen van de overheid verwijzen we jullie door naar de website www.info-coronavirus.be

 

Let’s play ball en stay safe!

#belgiumplayball

#terugaanslag

 

Download (PDF, 214KB)