Home » VBSL » Online ‘Coach the Coach’ sessies in aantocht!

Online ‘Coach the Coach’ sessies in aantocht!

Er zijn nieuwe online ‘Coach the Coach’ sessies gepland! Beide sessies zullen doorgaan op 17 februari van 19u30 tot uiterlijk 21u15 met volgende topics:

Sessie 1 (19u30 – 20u15): Physical efficiency in baseball/softball: How to address strength & conditioning in a different way
Spreker: Floris de Nijs Bik (Sportkinesist Antwerp Rehab & Training, Kinesist Nationaal Team U23 & Belgium Baseball Academy)

Sessie 2 (20u30 – 21u15): Defensive Practice Organisation
Spreker: Filip Van Der Meiren (Coördinator Belgium Baseball Academy & nationale teams)

Interesse? Inschrijven kan via onderstaande knop.

Via de VBSL Coaching Academy wil de Vlaamse Liga werk maken van een structureel en laagdrempelig aanbod van coach opleidingen en bijscholingen.

De VBSL Coaching Academy zal werken volgens het principe van ‘Coach the Coach’. Het heeft als doel de coaches te initiëren, te begeleiden en bij te scholen door hen zowel een theoretische basis als een ervaring in de praktijk te geven.

Via deze weg kunnen de coaches, begeleiders nadien met meer bagage aan het werk in hun eigen club en bereiken we finaal meer actieve spelers.

De workshops van de VBSL Coaching Academy zijn toegankelijk voor elke geïnteresseerde coach, speler, begeleider, ouder,…

Om een maximaal bereik te behalen, worden de workshops bovendien ook gratis aangeboden.