Home » KBBSF » Mega Cup results: Squirrels 1, Spartans 3, Kenny MVP en Steven Best Batter

Mega Cup results: Squirrels 1, Spartans 3, Kenny MVP en Steven Best Batter

geplaatst in Baseball, Clubs, KBBSF, Red Hawks, Tornooien, VBSL 0

Mega Federations Cup results voor Vlaanderen: Squirrels 1, Spartans 3, Kenny MVP en Steven Best Batter. 

Het Squirrels senioren Baseball Team heeft zondag, in een tot de laatste inning spannende match, van de nog ongeslagen Astros Valencia met 4-2 de finale van de Federations Cup 2017 gewonnen.
Met deze overwinning plaatst Borgerhout zich rechtstreeks voor de CEB Cup in 2018.  A big deal voor Europese Internationale Baseball Teams.
Een super prestatie voor baseballend Vlaanderen.

In hetzelfde tornooi behaalde de Deurne Spartans een fraaie derde plaats. Een teken dat het baseballen weer helemaal in de lift zit in Vlaanderen. De Squirrels en Spartans staan halverwege het nationale baseball seizoen in de Baseball Gold League op een eerste en tweede plaats.

In de Federations Cup finale heeft Squirrels en ook Belgium Red Hawks speler Kenny van den Branden, die vorig jaar nog uitgeroepen werd tot beste pitcher van de zware Nederlandse Baseball Competitie, alle negen innings uitgegooid! De Astros werden daarmee gehouden op acht hits, twee runs, twee walks en zeven strike outs voor de overwinning.

Tijdens de slotceremonie van het Tornooi  werd Kenny van den Branden dan ook uitgeroepen tot MVP (Most Valuable Player) van de Federations Cup 2017. Squirrels en Red Hawks teamgenoot Steven De Lannoy haalde de Best Batter-trofee op voor zijn voortreffelijke at-bats en slaggemiddelde tijdens het tornooi.

Proficiat iedereen!