Home » KBBSF » Mededeling KBBSF – 28 april – competitie

Mededeling KBBSF – 28 april – competitie

geplaatst in KBBSF 0

Een paar weken geleden kondigde KBBSF een uitstel van de competitie aan. Sindsdien volgt KBBSF de evolutie van de gezondheidssituatie en de aanbevelingen van de verschillende sportorganen in België nauwgezet op.

 

Nu buitentraining opnieuw mogelijk is, voor alle leeftijden in groepen van 10 personen, en het buitenplan voor deze zomer in aantocht is, bereidt KBBSF achter de schermen de passende competitiestructuur voor 2021 voor. Waar de competitie in 2020 werd afgelast ten gunste van een vriendschappelijke competitie, willen we meegeven dat voor 2021 er effectief een competitie met sportieve gevolgen zal plaatsvinden. Dit wil zeggen dat er promoties en degradaties zullen zijn om de divisies opnieuw in evenwicht te brengen en een nog spannender seizoen 2022 mogelijk te maken.

 

Hoewel er reeds verschillende scenario’s uitgewerkt zijn, kunnen we jullie pas meer informatie geven na het geplande overlegcomité van 11/05, hierin zouden de praktische modaliteiten voor de hervatting van amateurcompetities worden gespecificeerd. Het bestuur van KBBSF heeft al een vergadering gepland om het voorstel dat TecCom op deze basis gaat ontwikkelen te valideren.

 

Bereid je voor om binnenkort terug te keren naar de competitie en blijf ondertussen de geldende protocollen in verband met training te respecteren.