Home » KBBSF » Maar liefst 5 Vlaamse Baseball Junioren in selectie van Team Europe

Maar liefst 5 Vlaamse Baseball Junioren in selectie van Team Europe

Vlaamse Baseball Junioren in de selectie van Team Europe.

Dit weekend en begin volgende week doen er maar liefst 5 van onze beste baseball junioren mee aan het MLB European Academies Spring Tournament dat gehouden wordt van 30 maart tot 5 april 2017 in Sant Boi, Barcelona.

Het betreft een prestigieus Baseball Tournooi dat georganiseerd wordt door Major League Baseball Europe waarbij  alleen spelers van Europese Top Baseball Academies worden uitgenodigd.

In het tornooi doen 6 topploegen mee van Nederland, Italië, Duitsland, Tsjechië, Frankrijk en het samengestelde Team Europe. Het is georganiseerd door de MLB waarbij jonge spelers (15-18) vooral de gelegenheid wordt geboden zich in de kijker te kunnen spelen bij aanwezige internationale Baseball Scouts en is ook ter voorbereiding van het nieuwe baseball- en softballseizoen 2017 dat over twee weken begint.

Spelers die uitgenodigd zijn voor Team Europe:
– Janssen Drew, Pitcher
– Joossens Nicolas, Pitcher
– Ryelandt Kantaro, Infield
– Rizzi Lucas, Infield
– Gake Geoffrey, Outfield

De Vlaamse Baseball en Softball Liga is dan ook zeer verheugd met deze deelname van onze Baseball Academie spelers. De internationale ervaring die hiermee wordt opgedaan door spelers en coaching staf komt prima van pas bij de voorbereidingen van onze Nationale U18 en U23 Baseball Teams die deze zomer respectievelijk deelnemen aan de voorrondes en het hoofdtornooi van de Europese Kampioenschappen Baseball.

 

This slideshow requires JavaScript.