Home » KBBSF » Halve finales Beker van België Baseball nu gespeeld op zaterdag 11 augustus

Halve finales Beker van België Baseball nu gespeeld op zaterdag 11 augustus

Halve finales Beker van België Baseball nu gespeeld op zaterdag 11 augustus.

De halve finales van de Beker van België Baseball zijn dit maal niet door de hitte maar door regen en onweersbuien uitgesteld en worden nu gespeeld op zaterdag 11 augustus 2018.  Zo kort op de geplande finale vragen uitzonderlijke omstandigheden dan ook om uitzonderlijke maatregelen waardoor een aantal wedstrijden van de Baseball Gold League zijn verzet.

Zaterdag beoogt super baseball weer te zijn. De 4 overgebleven teams zijn gebrand om 15 augustus de Beker finale te spelen en zo De Beker Winnaar te worden en een Europees Ticket te bemachtigen. Dus Top Baseball gegarandeerd op eigen bodem!

Zaterdagmiddag 11 augustus om 14:00 zullen de Hoboken Pioneers het opnemen tegen landskampioen Borgerhout Squirrels op het hoofdveld van de Pioneers in Hoboken.

De als tweede geplaatste Brasschaat Braves uit de Gold League zullen het dan opnemen tegen de Gent Knights in Gent ook om 14:00 uur. De Gent Knights spelen een divisie lager en hebben zodoende thuis- en puntenvoordeel.

De beide winnaars mogen aanstaande woensdag meteen al aan de slag in de Finale.

De Finale van de Beker van België Baseball wordt gehouden op de velden van de Koninklijke Borgerhout Squirrels op woensdag 15 augustus 2018. Er is dan een volledig dagprogramma voor jong en oud georganiseerd. Iedereen is meer dan welkom om naast de spannende finale een wedstrijd van de Gentlemen’s League te komen zien en in de voormiddag een inter squad game van ons goed presterende Nationaal Team Softball Dames.

Alle info op:  www.kbbsf-frbbs.be/belgium-cup-2018