Home » KBBSF » Halve finales Beker van België Baseball 2 dagen uitgesteld vanwege hitte

Halve finales Beker van België Baseball 2 dagen uitgesteld vanwege hitte

De halve finales van de Beker van België Baseball, die vanavond (7 augustus) op het program staan zijn vanwege de hitte, smog en onweersdreigingen door de KBBSF uitgesteld naar donderdagavond 9 augustus 2018. Zo kort op de geplande Finale vragen uitzonderlijke omstandigheden dan ook om uitzonderlijke maatregelen.

Donderdagavond 9 augustus om 19:00 zullen de Pioneers het opnemen tegen landskampioen Borgerhout Squirrels op het hoofdveld van de Pioneers in Hoboken.

De als tweede geplaatste Brasschaat Braves uit de Gold League zullen het dan opnemen tegen de Gent Knights in Gent ook om 19:00 uur. De Gent Knights spelen een divisie lager en hebben zodoende thuis- en puntenvoordeel.

De beide winnaars mogen volgende week woensdag meteen al aan de slag in de Finale.

De Finale van de Beker van België Baseball wordt gehouden op de velden van de Borgerhout Squirrels op woensdag 15 augustus 2018. Er is dan een volledig dagprogramma voor jong en oud georganiseerd. Iedereen is dan ook welkom om naast de spannende Finale een wedstrijd van de Gentlemen’s League te komen zien en in de voormiddag een inter squad game van ons goed presterende Nationaal Team Softball Dames.

Alle info op:  www.kbbsf-frbbs.be/belgium-cup-2018