thumbnail of GetInShape2.1
Home » Softball » Softball Dames » Get in shape 2 #baseball #softball

Get in shape 2 #baseball #softball

Het zonnetje schijnt, de temperatuur gaat omhoog, op de meeste clubs komen de eerste buitentrainingen op gang, onze clubs doen het maximum haalbare binnen de geldende corona regels en protocollen.

Toch hebben we geen ideale voorbereiding achter de rug, indoortrainingen konden voor de meerderheid van de baseballers en softballers niet doorgaan. Hierdoor zitten velen van ons met een trainingsachterstand en lopen we meer risico op blessures.

 

Willen we de komende weken onze trainingsarbeid verhogen, ons zo goed als mogelijk klaarmaken voor het komende seizoen en het risico op blessures beperken dan is het tijd voor Get in shape 2 #baseball #softball!!! 

 

Via onderstaand trainingsschema opgemaakt in samenwerking met physical coach Floris de Nijs Bik van Antwerp Rehab & Training willen we jullie, als clubs en spelers, alvast prikkelen om aan de slag te gaan en in shape te komen voor het komende seizoen. Klik door op de oefeningen en je krijgt de professionele demo’s van Floris te zien.

 

Download (PDF, 192KB)

 

Gebruik zeker de hashtags #getinshapebaseball #getinshapesoftball #belgiumplayball om aan de community te laten zien dat je op het goede pad zit!

 

Icon
Get in shape 2 #baseball #softball