Home » KBBSF » Europees Top Baseball te Brasschaat

Europees Top Baseball te Brasschaat

geplaatst in Baseball, Clubs, KBBSF, Tornooien, VBSL 0

Europees Top Baseball te Brasschaat in Federations Cup 11-16 juni 2018.

Volgende week van 11 tot 16 juni 2018 wordt te Brasschaat de Federations Cup Baseball gehouden. Op dit Europees CEB baseballtornooi voor clubteams zullen teams uit Spanje (Valencia Astros), Zweden (Solvesborg Firehawks), Oostenrijk (Athletics  Attnang-Puchheim), Kroatië (Vindija Varazdin) en Slovakije (Apollo Bratislava) het opnemen tegen de Belgische Brasschaat Braves. Top baseball gegarandeerd en buitengewoon voor Vlaanderen. Braves hoofdcoach Rik Ruts heeft alvast het volste vertrouwen in zijn jong team. “De boys zijn er klaar voor! De finale halen is het eerste doel waar we naartoe gaan werken, daarna zien we wel verder”.

Dit is een unieke kans om dicht bij huis baseballwedstrijden op een hoog Europees niveau te kunnen bijwonen. Vanaf maandag tot vrijdag worden er elke dag 3 wedstrijden gespeeld om 10h, 14h en 18h. Maandagavond 11 juni om 17h30 wordt het tornooi officieel geopend met een openingsceremonie. Op zaterdag 16 juni wordt het tornooi afgesloten met de finale om 14h00. Iedereen is van harte welkom.

Toegang is gratis. Ken je de sport niet?  Geen enkel probleem, een ideaal moment om een kijkje te komen nemen, onze Braves aan te moedigen en kennis te maken met deze Amerikaanse topsport. De wedstrijden worden gespeeld op het prachtige “Home of the Braves”-complex gelegen aan Bijsterveld 3 te Brasschaat, vlakbij het militair vliegveld. See you there!

Meer info via:

www.brasschaatbraves.be
www.baseballstats.eu/2018/brasschaat/schedule.php