Home » VBSL » De Rolstoel Softballers zijn er al helemaal klaar voor.

De Rolstoel Softballers zijn er al helemaal klaar voor.

De Rolstoel Softballers zijn er al helemaal klaar voor.

Deze zaterdag 29 oktober is er goed geoefend in het Peerdsbos te Brasschaat, voor het allereerste G-Slow Pitch Tornooi ooit in België dat op 18 februari 2017 gehouden wordt.

Voor de tornooi-organisatie, onder leiding van Sigrid Gontier, was het eigenlijk een soort van generale repetitie annex try-out. De materialen – zoals verschillende soorten ballen en bats – zijn  getest en ook de spelvorm die er tijdens het tornooi gespeeld gaat worden is flink onder de loep genomen. Resultaat was een super fun en sportieve namiddag voor de twee test-teams en een goed uitgewerkt spelconcept voor indoor play in de sporthal.

We gaan de komende maanden flink wat promotie maken voor het G-Slow Pitch Tornooi en hopen op een grote opkomst.

 

achtergrond info:

De Borgerhout Squirrels organiseren op 18/02/2017 een G-Slow Pitch Tornooi in de sporthal Peerdsbos te Brasschaat.

Ze willen hierbij valide én mindervalide spelers aantrekken en tonen dat ook de Baseball- en Softballwereld klaar is om mee te werken aan het G-Sport luik.

Bij G-Sport staat de G uiteraard voor goesting, gewoon sporten, gelijkheid, geïntegreerdheid,….

Het G-Slow Pitch Tornooi  is een INCLUSIEF evenement. Dat willen zeggen dat mensen met en zonder handicap samen sporten.
Het doel: Valide sporters sensibiliseren en sporters met een handicap de sport leren kennen door en met echte base- en softballers.
En niet te vergeten: PLEZIER!!

Iedereen is welkom op dit evenement.  Supporteren en/of deelnemen is mogelijk.