Home » KBBSF » Borgerhout Squirrels winnen Beker van België Baseball 2018 op super Finale Dag

Borgerhout Squirrels winnen Beker van België Baseball 2018 op super Finale Dag

Borgerhout Squirrels winnen Beker van België Baseball 2018 op super Finale Dag.

De Koninklijke Borgerhout Squirrels zijn goed op dreef. Na het winnen van de CEB Cup eerder dit jaar hebben onze landskampioenen de Beker van België Baseball 2018 gewonnen.

De finale werd gespeeld tegen de Brasschaat Braves op de terreinen van de Squirrels die voor deze editie van de Beker de organisatie van de Finale Dag op zich hadden genomen. In een prima baseballwedstrijd bleken de Squirrels te sterk en wonnen overtuigend met 5-0 de Finale. 
Waarbij naast de Beker ook een Europees Ticket voor 2019 werd gepakt.

Tot MVP – Most Valuable Player – werd Squirrels pitcher Kenny Van den Branden uitgeroepen. Kenny heeft al heel wat gewonnen prijzen en titels op zijn palmares staan én blijft op hoog niveau de toon zetten in de nationale gold league competitie alsmede in de bekercompetitie. Kenny is een vaste waarde van de Red Hawks. Op 15 september a.s. zal ons Nationaal Team – de Red Hawks – het opnemen tegen het Spaans Nationaal Team in Brasschaat; dus binnenkort nog meer Baseball op hoog niveau op eigen bodem!

De Finale Dag van 15 augustus was een drukke zonnige dag met diverse activiteiten. In de voormiddag was een demonstratie wedstrijd van het Nationaal Team Softball Dames (U22 en U15) en werd er meteen na de finale een Gentlemen’s League wedstrijd gespeeld met oud hoofdklasse en oud Red Hawks spelers. Met een prima organisatie hadden de Squirrels er voor gezorgd dat er BV’s en bijna de gehele who-is-who van het Belgisch Baseball en Softball aanwezig was. Miss Wellness Beauty 2018, Christine Besanger, kreeg de eer om de First Ball van de Finale te mogen gooien. Ook vond Antwerps Schepen van Sport Ludo van Campenhout de tijd in zijn overvolle agenda om langs te komen. Waarvoor dank.

Info op:  www.kbbsf-frbbs.be

Foto’s op www.facebook.com/pg/kbbsf.frbbs/photos/?tab=album&album_id=443564842716513