Home » Red Hawks » Benjamin Dille wint met Curaçao Neptunus de Europese Champions Cup

Benjamin Dille wint met Curaçao Neptunus de Europese Champions Cup

geplaatst in Baseball, Red Hawks, Tornooien 0

Internationale Baseballer Benjamin Dille wint met Curaçao Neptunus de Europese Champions Cup.

Afgelopen week werd in het Duitse Regensburg de European Club Champions Cup 2017 gespeeld. Dit tornooi is voor de Europese Baseballteams vergelijkbaar met wat de Champions League is voor de voetbalclubs. A very big deal !

In een spannende finale tegen het Italiaanse CNF Unipolsa Bologna won het Nederlandse Curaçao Neptunus uit Rotterdam met 7 -3 de Champions Cup. Daarmee won ook onze goed spelende vlaamse second baseman Benjamin Dille deze fel begeerde prijs.

Benjamin Dille, wonend in Brasschaat, is al enkele jaren een vaste waarde in het infield van de Belgium Red Hawks; ons Nationale Baseball Team. De Red Hawks richten zich de komende jaren op de qualifier voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, waar baseball en softball weer in het Olympisch programma zijn opgenomen.

De Red Hawks zijn in stijgende lijn bezig een top positie terug te claimen in het internationale baseball met een jong -eager and willing- team. Diverse jonge Red Hawks spelers zullen deze zomer nog actief uitkomen voor België. Zo speelt het Nationale U18 Team de EK Qualifier van 10 -16 juli in Zurich en het Nationale U23 Team het Europese Kampioenschap Baseball U23  van 7 – 13 augustus 2017  in Brno.