Home » KBBSF » Belgian Series Baseball komt aan op alles beslissende wedstrijd – 21 oktober superfinale in Borgerhout

Belgian Series Baseball komt aan op alles beslissende wedstrijd – 21 oktober superfinale in Borgerhout

geplaatst in Baseball, Clubs, Competitie, KBBSF 0

Belgian Series Baseball komt aan op alles beslissende wedstrijd – 21 oktober superfinale in Borgerhout.

Zaterdag 21 oktober wordt een titanenstrijd om het nationaal kampioenschap. De Belgian Series Baseball 2017 zijn aangekomen op Game 5 van de best-of-5 play-offs. De stand tussen Borgerhout Squirrels en Brasschaat Braves is een maximale 2 tegen 2. Daarmee is deze laatste match van de series ook de alles beslissende voor het kampioenschap. Het spelniveau is hoog en attractief, dat is de afgelopen 4 spannende wedstrijden al gebleken. Beide teams kunnen beschikken over ervaren internationale spelers en ook jonge opkomende talenten van onze nationale teams. Top baseball gegarandeerd!

De Borgerhout Squirrels, die in de reguliere competitie van Baseball Gold bovenaan eindigde, hebben straks thuisvoordeel in de match. De afgelopen twee jaar op rij zijn de Squirrels tweede geworden in de Belgian Series. De Federations Cup 2017 hebben ze al op zak. Het landskampioenschap is gewoon een must.

De Brasschaat Braves komen van ver met een jong en ambitieus team en zijn dit jaar alleen maar gegroeid. In de competitie hebben ze de Deurne Spartans – de winnaars van 2015 en 2016 – achter zich weten te laten. Deze Series begonnen bijna desastreus voor de Braves, maar ze weten stand te houden en te groeien in de play-offs. Kunnen de Braves zaterdag nog een keer stunten?

It’s game time and all to play for in the Belgian Series.

Zaterdag 21 oktober2017,  pre-game vanaf 12:30.
Game 5 – Belgian Series Baseball start om 14:00 uur.
Locatie: Koninklijke Borgerhout Squirrels – Vosstraat 109,  Borgerhout (Antwerpen)

Iedereen is welkom en de inkom is gratis!