Home » Softball » Softball Dames » Belgian Series Baseball en Softball super spannend komend weekend

Belgian Series Baseball en Softball super spannend komend weekend

De Belgian Series Baseball en Softball zijn super spannend dit weekend.

Bij de Softball Heren zijn de Brasschaat Braves na drie wedstrijden Belgisch Kampioen geworden. Maar voor de Baseball Series en de Softball Series Dames is het gevecht om het kampioenschap nog volop gaande en staat deze zaterdag 8 oktober de finale kraker Baseball op het programma!

Na vier zinderende wedstrijden is de stand precies gelijk en hebben zowel de Kon. Borgerhout Squirrels als de Kon. Deurne Spartans beiden twee wedstrijden gewonnen. Dit betekent dat, in deze best-of-5-series nu de finalewedstrijd om het Belgisch Kampioenschap gespeeld gaat worden, daarmee is het alles of niets voor beide teams!

De Baseball Finale van de Belgian Series is zaterdag 8 oktober op de terreinen van de Borgerhout Squirrels en begint om 14:00 uur. Kom zeker kijken want het belooft sportieve spektakel te worden. Beide teams zijn tactisch aan elkaar gewaagd, het kleinste foutje of één super play kan al het verschil maken in een match van soms wel 3 uur!

Voor de Softball Dames is het eveneens ongemeen spannend aan het worden. De dames van Brasschaat Braves staan na 3 wedstrijden met 2-1 voor tegen de dames van de Hoboken Pioneers. Dus ook voor dit weekend is het alles of niets voor de teams. De wedstrijd wordt gespeeld bij de Pioneers op zondag 9 oktober en begint om 13:00 uur. De Braves hebben aan winst genoeg voor het kampioenschap, als de Pioneers winnen is de stand terug gelijk en spelen ze volgende week de ultieme finalewedstrijd.

Kom ook kijken naar de spannende Belgian Series!
Iedereen is welkom …
Wij wensen de teams veel succes!

Resterende speelschema’s

BASEBALL SERIES
Zaterdag 8/10/2016 Finalewedstrijd -The best of 5 decider –
B1605 14:00 @Borgerhout > K. Borgerhout Squirrels – K. Deurne Spartans

SOFTBALL LADIES SERIES
Zondag 09/10/2016
D1104 13:00 @Pioneers (SB) > Hoboken Pioneers – Brasschaat Braves

(indien nodig) The best of 5 decider – Zondag 16/10/2016
D1105 13:00 @Brasschaat (SB >) Brasschaat Braves – Hoboken Pioneers

Meer informatie:
Op onze site: www.vbsl.be/belgian-series-2016/