Home » Softball » Softball Dames » Belgian Baseball en Softball Series in volle gang dit zomers weekend

Belgian Baseball en Softball Series in volle gang dit zomers weekend

Belgian Baseball en Softball Series in volle gang dit zomers weekend – met eventuele ontknoping zondag.

 

In het landskampioenschap Baseball is de stand 1 – 1 in de best-of-5; zaterdag volgt Game 3. De Belgian Series Softball Women begint zondag 14 oktober met een doubleheader in een spannende best-of-5 series.

In het landskampioenschap Softball voor vrouwen starten de Hoboken Pioneers en de Royal Greys hun best-of-5 series deze zondag 14 oktober om 13:00 uur op het softballveld van Pioneers in Hoboken. Pioneers eindigde eerste in de Softball Women Gold League 2018 en mag daardoor beginnen met thuisvoordeel. Er wordt gespeeld in een doubleheader format. Wat inhoud dat er twee wedstrijden na elkaar op dezelfde dag worden gespeeld. Volgende week is de return en worden op zondag 21 oktober Games 3 en 4 van de Series gespeeld op de velden van Royal Greys. Een eventuele Game 5 decider zal doorgaan 28 oktober op Pioneers.

In de Belgian Series Baseball is de verhitte strijd om het landskampioenschap in volle gang tussen de Borgerhout Squirrels en de Deurne Spartans. Dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn is een understatement. De Deurne Spartans wonnen Game 1 met 5 -2 op Borgerhout. De Borgerhout Squirrels wonnen Game 2 met 10-0 in Deurne. Baseball op het allerhoogste niveau! Zaterdag 13 oktober is Game 3, deze start om 14:00 uur in Borgerhout en zal een spannende voortzetting van de Series worden met mooi weer en veel enthousiaste Baseball fans. Zondag start Game 4 om 14:00 uur in Deurne; deze kan dan al een winnaar opleveren dit weekend!

 

Live games
Baseball:  www.kbbsf-frbbs.be/competitions/live-baseball/
Softball:  www.kbbsf-frbbs.be/competitions/live-softball-women/